Vi har nøkkelen til digitalisering av offentlig sektor

Den mest fleksible Noark-5 løsningen i markedet?

N5D løsningen er en ekte Noark-5 kjerne som dekker Riksarkivets krav til arkivering og langtidslagring av dokumenter, saksgang og metadata fra fagsystemer. Den integreres enkelt med et fleksibelt tjenestebasert grensesnitt.

Noark 5-kjernen kan tilpasses virksomhetsspesifikke data og prosesser med en meget fleksibel arkivstruktur. Løsningen er bygget med et sett standard tjenestegrensesnitt som enkelt kan tilpasses for integrasjon mot virksomhetens eksisterende fagsystem. En tilhørende arkivarklient brukes til enkel arkivregistrering og oppfølging, mens en administratormodul brukes til oppsett av arkivstruktur og tilpasning av metadata.

På sikt vil vi tilby kostnadseffektive skytjenester som gjør det mulig for mindre aktører å ta i bruk denne løsningen for langtidsbevaring og produksjon av uttrekk.

De fremste ekspertene på digitalisering og arkiv

Ciber tilbyr erfarne rådgivere og eksperter innen arkiv og langtidsbevaring, med Martin Bould i spissen.

Martin er en nestor innenfor elektronisk dokumentasjonsforvaltning og digital langtidsbevaring og underviser også på det nyopprettede arkiv- og samlingsforvaltningsstudiet ved NTNU. Han leder vår satsing på forbedring av digitale arbeidsprosesser, dokumentasjonsforvaltning og langtidsbevaring. Sammen med dyktige kolleger driver han modernisering og digitalisering av offentlig sektor.

Møt Martin og kollegaene på Nokios konferansen i Trondheim 1-3 november! 

Vi tilbyr kundene prosjektledelse, funksjonell rådgiving, brukernære tjenester og interaksjonsdesign, systemutvikling og integrasjon, samt test og testledelse.

PDF: Digitalisering av Offentlig Sektor – Ciber

Kontakt: Thomas Brachel
tlf: 480 84 958
[email protected]

Experis har valgt å vokse med prosjektkompetanse og kapasitet gjennom oppkjøp av Ciber Norge. Det betyr at vi har fått en eier med vekstambisjoner og en tydelig posisjon og synlighet i markedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s